Skip to main content

LÄMMITYSJÄRJESTELMÄT - HELSINKI, ESPOO, VANTAA

Lämmitysjärjestelmistä löytyy! Myymme, huollamme, korjaamme ja asennamme lähes kaikkia Suomessa käytettäviä lämmitysjärjestelmiä. Pyydä apua, kun valitset toimivaa ja kustannustehokasta lämmitysjärjestelmää uudisrakennuskohteisiin tai saneerauskohteisiin.

Kaukolämpö

Kaukolämpö on Suomessa yleisin lämmitysmuoto ja sitä käytetään pääsääntöisesti tilojen ja käyttöveden lämmittämiseen. Energiakustannuksiltaan kaukolämpö on pääkaupunkiseudulla kilpailukykyinen ja pärjää hyvin markkinoilla lämmitysmuotoa valittaessa.

Kaukolämmön alajakokeskusten asennukset, korjaukset ja vaihdot onnistuu kauttamme.

Toimitamme lämmönjakokeskuksien lämmönsiirtimet, säätölaitteet, kiertovesipumput, paisunta- ja varolaitteet sekä mittarit ja sulkuventtiilit.

Lattialämmitys

Lattialämmitys lämmittää huoneet tasaisesti eikä vedon tunnetta ole. Kehittyneimmät tekniikat lämmittävät, että viilentävät.
Lattialämmitysten säätöjärjestelmät antavat vapautta myös sisustukseen – Ei häiritseviä pattereita tai linjavetoja putkissa eikä johdoissa.

Lattialämmitys soveltuu uusiin, että korjauskohteisiin.

Kysy asiantuntia-apua lämmitysratkaisuihin – Kerromme millä lämmityksellä saat säästöä energiakustannuksiin, että toimivaa ja vaivatonta talotekniikkaa lämmitysjärjestelmiin.

Ota yhteyttä!
Pikayhteydenottopyyntö

Mikä on vuoden ensimmäinen kuukausi?